Pozvánka na veřejné létání 2018

Vážení přátelé a milovníci papoušků, rádi bychom vás tímto pozvali na třetí ročník naší skromné akce zvané „Létání pro veřejnost“. Tentokrát se tato akce uskuteční ve spolupráci s RC Klubem Mělník a Společností Laguna. Přijďte se podívat na volně létající papoušky nejen naší skupiny, ale i na papoušky ze Společnosti Laguna. Vezměte svou rodinu, přátelé a klidně své opeřence a přijďte se za námi podívat! Uvidíte papoušky - ať už volně létající, nebo posedávající na bidle - různých druhů – Ara, Žako, Mníšek, Amazoňan a mnoho dalších. Akce samozřejmě slouží i pro předání neocenitelných zkušeností mezi námi papouškáři a volnoletci. Srdečně zveme i modeláře z RC Klubu Mělník, aby se mohli podívat na volně létající "modely" papoušků bez dálkového ovládání. S ohledem na charakter akce není povolen vstup se psy a provoz letiště bude vyhrazen pouze papouškům. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši účast.

Informace o RC Klubu Mělník najdete zde.

Informace o Společnosti Laguna najdete zde.

gallery

gallery

gallery

Kdy a kde?

Akce se bude konat 2. června od 10:00 do 13:00 na modelářském letišti RC Klubu Mělník. Přesné místo najdete na níže přiložené mapě, odkazu nebo popř. na GPS souřadnicích: 50.3867186N, 14.4981444E

Bližší popis cesty najdete zde.

Mapa

Pozvánka na veřejné létání 2018

V případě dotazů se obracejte na náš Facebookový profil Uzavřená Křídla kde se Vám budeme snažit co nejrychleji odpovědět.

Facebook Uzavřená křídla najdete zde.

Přijďte se podívat, moc se na vás těšíme!

Uzavřená Křídla

zpátky nahoru